Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) σας προσκαλεί στην «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει για τους τελειόφοιτους και απόφοιτους φοιτητές του, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκπροσώπους των επιχειρήσεων και γενικότερα της αγοράς εργασίας να γνωριστούν με προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους του Τμήματος με κύριο στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για μία περαιτέρω επικοινωνία-συνεργασία. Επίσης, είναι μια ευκαιρία γνωριμίας και για τους φοιτητές που πρόκειται να εκπονήσουν την Πρακτική τους Άσκηση.

Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα αντικείμενα σπουδών του Τμήματος. Επίσης, είναι ευπρόσδεκτοι και Σερραίοι επιστήμονες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας του χώρου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έχουν μαζί τους αντίγραφα βιογραφικού σημειώματος που μπορούν να επιδώσουν στις συμμετέχουσες εταιρείες.

Παράλληλα με την Ημέρα Καριέρας, το Τμήμα διοργανώνει και τον 3ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Ανάπτυξης Εφαρμογών (3rd Serres Hackathon) σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Τμήματος και την κοινότητα SerresTech, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου.

 

Συνημμένο Αρχείο Μέγεθος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 144 KB
   
Social Share: