Δημιουργία λογαριασμού φοιτητή

Λεπτομέρειες λογαριασμού χρήστη


Στοιχεία φοιτητήΜε την εγγραφή σας θα έχετε την δυνατότητα πρόσβασης στις αγγελίες των φορέων απασχόλησης για θέσεις πρακτικής άσκησης, στο προφίλ των συνεργαζόμενων φορέων απασχόλησης με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και θα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά.

Οι φορείς απασχόλησης θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, εφόσον εκδηλώσατε ενδιαφέρον για θέση πρακτικής ή/και βάσει της δυνατότητας αναζήτησης φοιτητών που έχουν με κριτήριο το Τμήμα και το νομό μόνιμης κατοικίας. Τα στοιχεία των φοιτητών στα οποία έχουν πρόσβαση οι φορείς απασχόλησης είναι το ονοματεπώνυμο, το Τμήμα Σπουδών, ο νομός μόνιμης κατοικίας, το βιογραφικό σημείωμα, το πεδίο πληροφορίες και το email.

Τα πεδία Βιογραφικό Σημείωμα και Πληροφορίες είναι προαιρετικά και θα εμφανίζονται εφόσον τα μεταφορτώσετε/συμπληρώσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό email για την επικοινωνία σας με τους φορείς απασχόλησης αλλάζοντας το μέσω του μενού "Επεξεργασία Προφίλ". Ο ιστότοπος του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ωστόσο θα χρησιμοποιεί για την επικοινωνία του μαζί σας το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας (πχ υπενθύμιση κωδικού πρόσβασης).

Συμφωνώ με τα παραπάνω και τους όρους χρήσης.