Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο ''Η Πρακτική Άσκηση ως πύλη στην αγορά εργασίας" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:30 πμ στο συνεδριακό κέντρο «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ).

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας» για το Ακαδ. έτος 2015¬2016. Θα αναδειχθούν τα ιδιαίτερα οφέλη της Πρακτικής Άσκησης για τους/τις φοιτητές/ριες και τους Φορείς Υποδοχής. Θα συζητηθεί πώς η Πρακτική Άσκηση μπορεί να αποτελέσει μια σύνδεση των προπτυχιακών σπουδών με την αγορά εργασίας και θα υπάρξει ενημέρωση των φοιτητών για το νέο κύκλο Πρακτικής Άσκησης του Εαρινού Εξαμήνου Ακ. Έτους 2016-2017.

Εγγραφές για την ημερίδα θα πραγματοποιούνται στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης καθώς και την ημέρα διεξαγωγής της Ημερίδας στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.

Ομιλητές θα είναι οι Επιστημονικοί Υπεύθυνοι Πρακτικής Άσκησης όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος, εκπρόσωποι των Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης και επωφελούμενοι Φοιτητές/τριες του Προγράμματος.

Συνημμένο Αρχείο Μέγεθος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 384 KB
   
Social Share: