Μετά την ανακοίνωση στις 23.8.2018 για την έναρξη Πρακτικής Άσκησης μέσω του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», στους Άξονες Προτεραιότητας 02 & 02Σ, οι οποίοι συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), για το Χειμερινό Εξάμηνο Ακαδ. Έτους 2018-2019, ενημερώνουμε τους φοιτητές όλων των Τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ότι δίνεται παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Η Γραμματεία του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης θα δέχεται αιτήσεις για την συμμετοχή στο επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας» MIS 5030830 έως και την Δευτέρα 15.10.2018 και ώρα 12:00 μεσημβρινή.

Αιτήσεις, μετά την ανωτέρω προθεσμία δεν θα γίνονται δεκτές.

Ως ημερομηνία έναρξης Πρακτικής Άσκησης ορίζεται η 01.11.2018.

Σε περίπτωση που ο αριθμός αιτήσεων ξεπεράσει τις εγκεκριμένες θέσεις ανά Τμήμα, για την επιλογή θα υπάρξουν κριτήρια αξιολόγησης.
Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι προβλεπόμενες θέσεις ανά Τμήμα, εντός της προθεσμίας, οι εναπομένουσες κενές θέσεις θα καλυφθούν από τα άλλα Τμήματα του ΤΕΙ Κ.Μ αναλογικά.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής, οι δυνητικά δικαιούχοι έχουν δικαίωμα ένστασης επί των αποτελεσμάτων εντός 5 ημερολογιακών ημερών. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση των δικαιολογητικών αλλά και τα κριτήρια αξιολόγησης αναφέρονται στην ανακοίνωση με ημερομηνία 23.08.2018.

Social Share: